[ PRIJAVA ]  [KONTAKT]

Izrada projekata iz EU fondova i nacionalnih programa

Tvrtka Fortius info d.o.o. osigurala je potrebna znanja i u mogućnosti Vam je ponuditi uslugu pisanja projekata za povlačenje bespovratnih sredstava iz europskih fondova i nacionalnih programa.

Ulaskom u punopravno članstvo Europske unije, Republika Hrvatska postala je korisnica sredstava iz europskih fondova. U financijskom razdoblju 2014.-2020. RH je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura.

Pravo na dobivanje novca iz EU fondova imaju sve vrste organizacija iz javnog, privatnog i civilnog sektora, ali i građani pojedinci te njihove inicijative. EU fondovi imaju za svaki natječaj definirane posebne uvjete te se oni razlikuju od natječaja do natječaja jednako kao i to tko može biti prijavitelj. Kako bi se dobila ta sredstva, nužno je kvalitetno razraditi projektnu ideju i napisati projektni prijedlog koji zadovoljava sve uvjete predmetnog natječaja, pazeći pritom na sve detalje vezane uz strukturu i logiku prijave te prikladnu EU terminologiju. Fortius info svojim klijentima nudi potrebnu stručnost kako bi uspješno odgovorili na ove izazove.

Prilikom izrade dokumentacije, veliku važnost pridajemo upoznavanju s Vašim poslovanjem, razumijevanju Vaše vizije i ciljeva te želimo da dokumentacija koju pripremamo bude i Vama pomoć u daljnjoj realizaciji poslovnog poduhvata. Naša podrška klijentima uključuje sljedeće:

  • Redovito prikupljamo i obrađujemo informacije o objavljenim natječajima
  • Ažurno Vas izvještavamo o natječajima iz fondova Europske unije te iz nacionalnih fondova koji bi najviše odgovarali Vašoj tvrtki
  • Pomažemo u pripremi i oblikovanju Vaše ideje
  • Pišemo projektnu prijavu (aplikaciju za financiranje)
  • Izrađujemo cjelokupnu natječajnu dokumentaciju (izrada prijavnog obrasca, obrasca financijske konstrukcije i proračuna aktivnosti, asistencija u popunjavanju skupne izjave i izjave o korištenim potporama i dr.)

Ako ste zainteresirani za prijavu na natječaje i potrebna Vam je usluga izrade projektne dokumentacije, sa zadovoljstvom ćemo kao posebnu uslugu za Vas obaviti taj posao.