[ PRIJAVA ]  [KONTAKT]
FORTIUS INFO
Tvrtka Fortius info d.o.o. smještena je u Zagrebu, Baštijanova 52a i trenutno zapošljava 12- ak djelatnika različitih profila. Ovako raznovrstan opseg usluga može se obavljati samo uz veći broj djelatnika, koji su od početne faze profesionalnih informatičara postali eksperti različitih poslovnih sustava. Tu činjenicu smatramo našom najvećom vrijednošću i sposobni smo informatizirati velike, složene poslovne sustave različitih djelatnosti. vezani i ugovorno kao razvojni poslovni partneri. Ipak željeli bi istaknuti jednu stvar koja odražava našu poslovnu filozofiju. Uvijek smo informatičke produkte promatrali s najmanje dva aspekta: funkcionalni aspekt i tehnološki aspekt.

POLITIKA KVALITETE I CERTIFIKATI

Poduzeće Fortius info d.o.o. je uvijek posebnu pozornost posvećivalo kvaliteti svojih proizvoda i usluga. Odlučni u želji za postizanjem poslovne izvrsnosti gradimo sustav upravljanja kvalitetom koji treba biti shvaćen, primjenjivan i održavan na svim razinama poduzeća, te temeljen na načelima:
Osnovna nam je obveza u potpunosti ispuniti zahtjeve naših korisnika ostvarivanjem usluga zahtjevane kvalitete, optimalne cijene u najkraćem vremenu.
Stalna nam je briga poboljšavati naše proizvode i usluge, kao i poslovne procese, jer smo svjesni činjenice da samo na taj način možemo održati i poboljšati svoj tržišni položaj.
Poslovodstvo i svi djelatnici poduzeća Fortius info d.o.o. opredjelili su se i rade u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2008 norme, te kontinuirano provode poboljšanja cjelokupnog sustava kvalitete i teže ostvarenju poslovne izvrsnosti u poduzeću zadovoljnih djelatnika.
Ciljeve koje smo si postavili mogu ostvariti jedino znanje, stručnost I iskustvo naših kadrova uz stalnu brigu poduzeća za poboljšanje njihovog obrazovanja.
Znajući da kvalitetu neće postići nitko umjesto nas, stalno radimo na poboljšanju organizacije rada koja će našim korisnicima pružiti veću kvalitetu naših proizvoda I usluga. Politika kvalitete priopćena je i razumljiva svim djelatnicima, te je primjenjujemo kako bismo ostvarili radnu okolinu u kojoj vladaju stručnost, kreativnost i zadovoljstvo, a zajedno s ciljevima preispitujemo je minimalno jednom godišnje s ciljem trajne primjerenosti.